Estàs buscant un institut de massatges a Barcelona que sigui assequible, professional i amb passió per la ciutat i sostenibilitat? Under Pressure Massage Barcelona és el que busques.

Jo, Julien, francès de naixement, em vaig traslladar a Barcelona l’any 2015 i vaig obrir Under Pressure Massage Barcelona, el primer institut de massatges plenament sostenible de Barcelona. Crec en la combinació de qualitat, sostenibilitat i professionalitat. L’institut està ubicat al Ronda Universitat 7, a uns passos Plaça Catalunya i les estacions de metro Universitat i Catalunya. Així que és molt fàcil d’accedir-hi des de qualsevol lloc de Barcelona.

under pressure massage barcelona the massage institute

Estic compromès a oferir-te massatges d’alta qualitat. M’he graduat a escoles francesos i tailandeses, reconegudes per la seva qualitat. D’aquesta manera, et puc assegurar que reps la millor solució per les tensions que pots tenir.

També creus que la vida va massa ràpid? Ens perdem en el tràfec i el bullici de la ciutat, el treball, les relacions socials i familiars, etc. I a vegades la velocitat s’imposa a la qualitat. Estic aquí per oferir-te moments de qualitat que posen pau al caos diari en el qual estem tots submergits.

El medi ambient també està “sota pressió” o “Under Pressure”. Per crear un món més sostenible, tots necessitem posar el nostre granet de sorra. Així ho fa també Under Pressure Massage Barcelona. Utilitzo únicament olis provinents de cultiu orgànic. Són certificats orgànics i de primera qualitat. Així participes a construir una ciutat i un món més sostenible quan tries Under Pressure Massage Barcelona.

Ofereix una gran varietat de massatges amb una àmplia varietat de tècniques, de manera que podem buscar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Estic al servei de tothom. Tant si ets turista i estàs gaudint de les teves vacances a Barcelona, com si resideixes de manera habitual en aquesta meravellosa ciutat. Pots trobar un massatge que s’ajusti a les teves necessitats. No dubtis a enviar un missatge de correu electrònic o de whatsapp, o bé fas la teva cita a través de la pestanya “book now”. Parlo francès, espanyol, anglès, i estic aprenent català i holandès. Siguis dona, home, hetero o lgbt, sou benvinguts.

Fins ara!?

MASSAGE BARCELONA Book Now